Παρασκευή, 6η Δεκεμβρίου 2019 5:57:πμ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας η  ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Τα μέλη ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Συλλόγου το έτος που πέρασε καθώς και τις προοπτικές για το νέο ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο τέως πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου   Αβραάμ Πανίδης και ο νυν πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ Βασίλειος Καμπάνης.

Μέτα το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε ενημέρωση από τους προσκεκλημένους για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου και για τις δράσεις της ΠΟΦΕΕ. Επίσης τα παραβρισκόμενα μέλη ενημερώθηκαν για τα ηλεκτρονικά βιβλία και έθεσαν διάφορα ερωτήματα και προβληματισμούς στους προσκεκλημένους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε  όλους εσάς που κάθε χρόνο συμμετέχετε όλο και πιο ενεργά στα όργανα του Συλλόγου.

Εκ του

Διοικητικού Συμβουλίου