Δευτέρα, 25η Ιανουαρίου 2021 12:09:πμ
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 10:38

Ανακοίνωση Συλλόγου για την λειτουργία των Λογιστικών Γραφείων κατά την περίοδο του LOCKDOWN

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου & Περιχώρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου & Περιχώρων μετά την ανακοίνωση του δευτέρου lockdown που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων των γραφείων μας όσο και των πελατών μας σε προτεραιότητα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καλούμε τους συναδέλφους να  ανακοινώσουν στους πελάτες τους ότι από 07/11/2020 έως και 30/11/2020 οι επικοινωνίες και οι εργασίες του γραφείου  θα γίνονται μόνον Ηλεκτρονικά ή Τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία των πελατών και των εμπλεκομένων στις διεκπεραιώσεις των εργασιών.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με το πρόβλημα του κορωνοϊού, και θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων του γραφείου μας όσο και των πελατών τους σε προτεραιότητα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνουμε τους πελάτες μας ότι:

Από 07/11/2020 έως και 30/11/2020   οι επικοινωνίες και οι εργασίες του γραφείου μας θα γίνονται μόνο Ηλεκτρονικά ή Τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία των πελατών και των εμπλεκομένων στις διεκπεραιώσεις των εργασιών.

Μόνον σε ειδικές και έκτακτες περιπτώσεις το γραφείο θα δέχεται φυσική παρουσία των πελατών τους (σ.σ  και όχι τρίτων). Επιτρέπεται η παράδοση των τιμολογίων ή άλλων εγγράφων που απαιτούνται μόνο για υποχρεωτικές υποβολές δηλώσεων χωρίς όμως περεταίρω συζήτηση επί αυτών ή άλλων θεμάτων. Τούτη θα ακολουθήσει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Η ηλεκτρονική αποστολή (fax ή scan/mail) τιμολογίων ή εγγράφων απαιτείται όταν αυτή είναι εφικτή, αλλιώς παραδίδονται με φυσική παρουσία κατά τα προαναφερόμενα.

Στην προαναφερόμενη περίοδο δεν θα υποβάλλονται δηλώσεις ή αιτήσεις όταν μπορούν να υποβληθούν  μετά την περίοδο αυτή .

Στις χρονικό αυτό διάστημα θα μεταβαίνουμε στις Δημόσιες Υπηρεσίες μόνο για επείγουσες υποθέσεις σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους.

Η Απόφασή μας έχει βάση κοινωνικής ευθύνης και αφορά την υγεία τόσο των εργαζόμενων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας. Καλούμε και τους πελάτες να σεβαστούν την απόφασή μας και μάλιστα να προσπαθήσουν, όσοι μπορούν, να πράξουν το ίδιο για αυτούς και τους εργαζομένους τους.

Με καλή συνεργασία όλα γίνονται.

Εκ της Διοικήσεως

Διαβάστε ακόμα ...